content top

Over ons

Dendron – boomstronk verwijderen heeft zich toegelegd op het machinaal verwijderen van boomstronken. Wij beschikken over diverse geavanceerde stronkenfrees machines waarmee we op nagenoeg elke plek boomstronken weg kunnen frezen. Zowel particulieren als bedrijven werkzaam in o.a. boomverzorging, aanleg en onderhoud, hoveniers, stratenmakers, de bouwsector en gemeenten maken gebruik van onze dienstverlening.

Wij streven er naar onze klanten snel, professioneel en zorgvuldig van dienst te zijn met onze specialistische dienstverlening. Wij zijn in het bezit van een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering tegen onverhoopte schade aan uw of andermans eigendommen.

Werkgebied

Ons werkgebied voor het verwijderen van boomstronken in België betreft de provincies Antwerpen, Limburg. We werken samen met collega’s en diverse opdrachten worden per dag logistiek gecombineerd. Zodoende kunnen we door nagenoeg het hele land onze service inzetten en de klant snel van dienst zijn.

boomstronk uitfrezen

Een boom laten kappen?

*  Bent u op zoek naar een boomverzorger voor het vakkundig laten snoeien of  het kappen van bomen? Deze werkzaamheden worden door ons niet verricht, maar wij kunnen u in elke regio helpen aan betrouwbare vakkundige bedrijven voor betaalbare, professionele en veilige uitvoering van deze werkzaamheden.