content top

Dendron boomstronk verwijderen nu ook in België

Een boomstronk verwijderen uit de tuin?

Omdat Dendron regelmatig gecontacteerd wordt door klanten in België gaat Dendron nu ook haar dienstverlening van het verwijderen van boomstronken aanbieden in de provincies Antwerpen, Limburg, Luik, Vlaams-Brabant.  Particuliere, hoveniersbedrijven en gemeenten kunnen eenvoudig via e-mail of whatsapp foto’s sturen van de opdracht en ontvangen dan snel een passende offerte terug. Dendron streeft naar een vlotte dienstverlening en beschikbaarheid op korte termijn.

boomstronken verwijderen

Stronkenfrees

De stronkenfrees is als machine nog niet erg bekend bij het grote publiek. Omdat de stronkenfrees speciaal ontwikkeld is voor freeswerkzaamheden in de grond, is het de meest efficiënte methode om een boomstronk te verwijderen uit de tuin. Uitgraven is het andere alternatief maar is veel tijdrovender dan boomstronk verwijderen met een stronkenfrees. Zelfs uitgraven met een kraantje valt vaak niet mee en naderhand zit men nog steeds met een zware boomstronk die ergens heen afgevoerd moet worden. De stronkenfrees lost ook dit probleem op want de stronk wordt geheel tot snippers verpulverd die vervolgens eenvoudig verteren als compost.

Boomstronken verwijderen in andere regio’s van België

Dendron gaat haar dienstverlening om te beginnen aanbieden in beperkt deel van België. Voor overige regio’s zoeken wij naar een samenwerkingsvorm met andere ondernemers om ook daar klanten van dienst te kunnen zijn. Geïnteresseerden zijn welkom om contact met ons op te nemen.
boomstronk-verwijderen-belgie